Models d’aliances

Cada model d’aliança té la seva pròpia personalitat i estil, cosa que permet que cada persona trobi l’opció perfecta que s’adapti als gustos i necessitats. Al Taller d’Aliances les opcions són infinites, aquí us ensenyem alguns dels models que s’han fet.

Martelé

El model pla amb acabat martelé es distingeix per la textura martellada, que li atorga un aspecte únic i un toc d’originalitat.

Reserva el teu taller

Mitja canya + Martelé

L’aliança mitja canya té una forma còncava a l’exterior i és plana a la part interior que brinda comoditat. El seu exterior pot ser llis o tenir detalls decoratius com el martelé.

Reserva una data

Pla

El model d’aliança plana es caracteritza per la seva forma llisa i senzilla, sense detalls ornamentals, perfecta per als que prefereixen la simplicitat i l’elegància discreta.

Reserva el teu taller

Amb brillants

Les aliances amb diamants encastats són un model elegant i sofisticat que inclou petites pedres precioses que ressalten al cèrcol, afegint una brillantor especial a la joia.

Tria una data

Rodó

Les aliances rodones tenen una forma circular, amb una amplada uniforme en tot el seu contorn. Són una opció clàssica i atemporal que sʻadapta a qualsevol estil.

Reserva el teu taller

Teniu més preguntes sobre el taller d’aliances?

No dubteu en contactar amb nosaltres, estem encantats de respondre les vostres preguntes.